نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

پیشنهاد روسیه برای ساخت پالایشگاه در لبنان

پیشنهاد روسیه برای ساخت پالایشگاه در لبنان وزیر انرژی لبنان پس از دیدار با سفیر مسکو در بیروت گفت که یک شرکت روس به لبنان پیشنهاد داده است تا دراین کشور پالایشگاه احداث کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ولید فیاض» وزیر انرژی لبنان روز جمعه خبر داد که یک شرکت روس به این کشور برای احداث پالایشگاه پیشنهاد داده است.

خبرگزاری آناتولی به نقل از فیاض گزارش داد این پالایشگاه باعث حل مشکل برق و سوخت خواهد داشت. وی این اظهارات را در جمع خبرنگاران و پس از دیدار با «الکساندر روداکوف» سفیر مسکو در بیروت مطرح کرد.

این وزیر لبنانی به نام این شرکت روس اشاره نکرد، ولی گفت: «چنین پروژه‌هایی زمانبر است؛ به ویژه در زمینه برق و سوخت... پس از تکمیل اقدامات لازم برای اجرای این طرح و تعیین فایده و مستلزمات آن، به هیأت دولت عرضه خواهد شد».

وی با اشاره به اهمیت راهبردی و اقتصادی این پروژه، تأکید کرد که در دیدار با سفیر روسیه، پیشرفت کار در پروژه احداث مخزن‌های نگهداری فرآورده‌های نفتی در شمال لبنان را بررسی کرده است. این پروژه در دسامبر گذشته آغاز شد و شرکت «روس نفت» روسیه مسئول آن است.

این در حالی است که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان اخیرا گفت که از یک سال و نیم پیش، یک شرکت روس به لبنان پیشنهاد کرده است که پالایشگاهی با هزینه یک میلیارد و دویست مییلون دلار در این کشور احداث کند.

دبیر کل حزب الله در عین حال خبر داد که مسئولان لبنانی در پاسخ به این پیشنهاد، تأخیر می‌کنند؛ زیرا آمریکا به آنان اجازه نمی‌دهد که چنین قراردادی منعقد شود./فارس

کلمات کلیدی: روسیه لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار